Katsarida
/

Τι προετοιμασία χρειάζεται πριν την απεντόμωση κατσαρίδων

Τι προετοιμασία χρειάζεται πριν την απεντόμωση κατσαρίδων

Αρκετές είναι οι μέθοδοι αντιμετώπισης της απεντόμωσης κατσαρίδας. Για να μπορέσετε να απαλλαγείτε από τις κατσαρίδες θα πρέπει να κάνετε επαγγελματική απεντόμωση, έτσι ώστε να βρείτε μια λύση η οποία θα έχει αποτέλεσμα για μεγάλο διάστημα.

Αφαίρεση κηλίδων στα χαλιά

 Συχνές ερωτήσεις για απεντόμωση κατσαρίδας

  • Πόσο καιρό πρέπει να μείνω έξω από το σπίτι μετά την απεντόμωση κατσαρίδας;
Μετά την απεντόμωση συνήθως πρέπει να μείνετε έξω από το σπίτι σας για περίπου 2-4 ώρες. Ωστόσο, αυτό μπορεί να ποικίλλει ανάλογα με την εφαρμογή και να χρειάζεται περισσότερο χρόνο απουσίας. Το συνεργείο μας θα σας δώσει σαφείς οδηγίες ανάλογα με την κάθε περίπτωση.
  • Είναι επικίνδυνη η απεντόμωση κατσαρίδων για το κατοικίδιό μου;
Εφόσον έχει πραγματοποιηθεί απεντόμωση με ψεκασμό θα γίνει αμέσως πολύ καλός αερισμός των ψεκασμένων χώρων. Τα κατοικίδια απαγορεύεται να βρίσκονται στους χώρους που υλοποιήθηκε η απεντόμωση με ψεκασμό έως ότου να στεγνώσουν οι ψεκασμένες επιφάνειες. Συνήθως μετά 2-4 ώρες αφού προηγηθεί καλός αερισμός.
  • Χρειάζεται κάποια προετοιμασία πριν την απεντόμωση κατσαρίδων;
Αν πρόκειται να εφαρμοσθεί απεντόμωση με ψεκασμό καλό είναι να μην υπάρχουν πολλά έπιπλα, να απομακρυνθούν χαλιά, να μην υπάρχουν σκόρπια αντικείμενα στις επιφάνειες ή στα ράφια. Στις περιπτώσεις που θα ψεκασθούν ντουλάπια και υπάρχουν τρόφιμα πρέπει να απομακρυνθούν ή να κλεισθούν πολύ καλά σε αεροστεγείς συσκευασίες. Ο χώρος γενικά πρέπει να είναι επιμελώς καθαρισμένος για βέλτιστα αποτελέσματα. Διαβάστε εκατοντάδες άρθρα που θα σας λύσουν κάθε απορία για #cleansecta πατώντας εδώ

Add a Comment

Your email address will not be published.