Katharismos TV
/

Πως να καθαρίσετε σωστά την τηλεόρασή σας!

Πως να καθαρίσετε σωστά την τηλεόρασή σας!

Θέλετε να έχετε την καλύτερη ποιότητα εικόνας απο την τηλεόρασή σας; Μάθετε πώς να την καθαρίζετε σωστά χωρίς να την καταστρέψετε! Οι περισσότερες τηλεοράσεις ειδικά αν είναι επίπεδης οθόνης, είναι κατασκευασμένες απο εύθραυστα υλικά, τα οποία μπορούν εύκολα να καταστραφούν, εάν τις καθαρίσετε με σκληρά χημικά! Σας έχουμε μερικές συμβουλές, για να σας λύσουμε τα χέρια! Μάθετε πως μπορείτε να καθαρίσετε την τηλεόρασή σας αποτελεσματικά μέσα από τρία απλά βήματα!
  1. Αποσυνδέστε την συσκευή και αφήστε την να κρυώσει. Με αυτό τον τρόπο είστε ασφαλής και μπορείτε να παρατηρήσετε καλύτερα τη σκόνη και τις βρωμιές. Ταυτόχρονα δίνετε την ευκαιρία στην συσκευή σας να κρυώσει.
  2. Χρησιμοποιήστε ένα μαλακό στεγνό πανί απο μικροϊνες και σκουπίστε απαλά την οθόνη. Εάν υπάρχουν λεκέδες που είναι δύσκολο να αφαιρεθούν βρέξτε ελαφρά το πανί με νερό και μικρή ποσότητα σαπουνιού. Μετά περάστε το σημείο με ένα στεγνό πανάκι.
  3. Μην ξεχάσετε να καθαρίσετε το καλώδιο. Το τελευταίο βήμα είναι να καθαρίσετε το καλώδιο τροφοδοσίας με ένα πανί ελαφρώς νοτισμένο με νερό. Η σκόνη που μαζεύεται στα καλώδια είναι πάντα κουραστική. Μόλις γίνει αυτό βεβαιωθείτε πως έχει στεγνώσει και μπορείτε να συνδέσετε ξανά την τηλεόραση στην πρίζα.

Επτά εύκολοι τρόποι για να πεις αντίο στην υγρασία.

Προσοχή:
  • Μην χρησιμοποιείτε ποτέ χαρτοπετσέτες ή χαρτί κουζίνας για να καθαρίσετε την οθόνη της τηλεόρασης, καθώς αυτά περιέχουν ίνες και μπορούν να αφήσουν γρατζουνιές.
  • Μην χρησιμοποιήτε υγρό τζαμιών ή καποιο άλλο κοινό καθαριστικό και μην ψεκάζετε απευθείας την οθόνη με νερό. Υπάρχει κίνδυνος κάποιες σταγόνες να φτάσουν στο εσωτερικό της και στα ηλεκτρονικά κυκλώματα που βρίσκονται εκεί  καταστρέφοντάς τα.
Η καλύτερη λύση είναι να προμυθευτείς προϊόντα ειδικά για τη φροντίδα του πάνελ όπως ένα πανί μικροϊνών και ένα ειδικό καθαριστικό. Διαβάστε εκατοντάδες άρθρα που θα σας λύσουν κάθε απορία για #cleansecta πατώντας εδώ

Add a Comment

Your email address will not be published.