Koroi
/

Κοριοί στην οικία σας; Πως έφτασαν στο χώρο μου;

Κοριοί στην οικία, πως έφτασαν στο χώρο μου;

Οι κοριοί μεταφέρονται από ένα προσβεβλημένο χώρο σε ένα καθαρό κυρίως μέσω αποσκευών, τσαντών, παπουτσιών και ρούχων.

Οι χώροι στους οποίους δημιουργούν εστίες οι κοριοί και από όπου τους μεταφέρουμε στο σπίτι μας είναι:
Δωμάτια ξενοδοχείων, κατασκηνώσεις, δωμάτια νοσοκομείων, μέσα μαζικής μεταφοράς (πλοία, σκάφη αναψυχής, αεροπλάνα, τρένα, πούλμαν, ακόμα και μετρό, ηλεκτρικός, λεωφορεία), στρατόπεδα (στρατιώτες), σχολεία, αποδυτήρια χώρων άθλησης, γυμναστηρίων και χώρων εργασίας. Μπορούν επίσης να μεταφερθούν στο σπίτι μας αγοράζοντας κάποιο μεταχειρισμένο έπιπλο, ή μαζεύοντας από το δρόμο ή τα σκουπίδια έπιπλα, τελάρα, πίνακες που κάποιος προηγουμένως είχε πετάξει (πιθανώς λόγω κρούσματος κοριών).

Συχνά μεταφέρονται από κάποιο φιλοξενούμενο ο οποίος φέρει κοριούς στα ρούχα ή τις αποσκευές του χωρίς να το γνωρίζει αφού τους μετέφερε από κάποιο δωμάτιο ξενοδοχείου ή μέσο μεταφοράς που χρησιμοποίησε. Σε άλλη περίπτωση μπορεί μια επίσκεψη σε σπίτι που έχει κοριούς να έχει ως αποτέλεσμα να επιστρέψουμε μεταφέροντας κοριούς στο δικό μας σπίτι.

Τι είναι οι Τερμίτες;

Τέλος, όταν κάποιο διαμέρισμα πολυκατοικίας έχει έντονο πρόβλημα κοριών για μεγάλο χρονικό διάστημα τότε οι ίδιοι οι κοριοί μπορούν να μετακινηθούν και να προσβάλλουν άλλα διαμερίσματα της πολυκατοικίας.

Επίσης, θα πρέπει να αποσαφηνίσουμε κάποιες εσφαλμένες εντυπώσεις που επικρατούν και συχνά μας αναφέρουν. Οι κοριοί δεν μεταφέρονται στο σπίτι μας από το εξωτερικό περιβάλλον του σπιτιού, δηλαδή τα πάρκα, τα παγκάκια, το χώμα, τον κήπο, τα φυτά, αλλά ούτε από τα ζώα, κατοικίδια και μη, όπως σκύλους, γάτες, πουλιά, ποντίκια κλπ. Επίσης η παρουσία τους δεν συνδέεται με τις συνθήκες υγιεινής του χώρου ή μιας περιοχής. Μπορούν να βρεθούν στο πιο καθαρό σπίτι και στην καλύτερη περιοχή μιας πόλης.

Διαβάστε εκατοντάδες άρθρα που θα σας λύσουν κάθε απορία για #cleansecta πατώντας εδώ

Add a Comment

Your email address will not be published.